Монтаж и демонтаж на мебели.

Монтаж и демонтаж на мебели.

  • 29 Ное. 0

Монтаж и демонтаж на мебели – една от услугите с голямо значение, които предлагаме, независимо дали става въпрос за бизнес или жилищно преместване. Приоритет номер едно за нас са клиентите ни и ние се гордеем с нашето изключително качествено обслужване на клиенти, което предлагаме за територията на страната, както и за Лондон. Изборът на коректна хамалска фирма, на която можете да се доверите е задължително, независимо дали премествате офиса си или дома си.

Монтаж и демонтаж на мебели

Нашите услуги отговарят на Вашите нужди за монтаж и демонтаж на мебели

Ако не сте запознати с тази услуга, можете да се запитате какво точно представлява монтажа и демонтажа на мебели? Нашите хамали идват и разглобяват мебелите на място в дома или офиса Ви, ако това бъде поискано от Вас. Ние може да разглобим мебелите Ви на мястото, откъдето ги вземаме, след което да ги опаковаме и преместим. Друг вариант е да опаковаме вече демонтирани мебели, които след това да сглобим и инсталираме на новото място.

Услуги за монтаж, демонтаж и инсталация на обзавеждане

Няколко примера за това, което включва услугата ни за монтаж и демонтаж на мебели са: легла, маси, бюра, лампи, столове, етажерки, шкафове, дивани, както и още ред други видове обзавеждане.

Монтаж, демонтаж и инсталация на офис обзавеждане

При преместване на офис, нашата услуга за монтаж, демонтаж и инсталация на мебели включва офис обзавеждане като: кабини, офис столове, машини, както и допълнителни мебели в офиса.

Опаковъчните материали и необходимите консумативи са важни

Когато опаковаме Вашите разглобени мебели, ние сме изключително предпазливи с вашите ценни, чупливи предмети. Те са внимателно и грижливо опаковани с необходимата подложка и опора, които са нужни, така че всяка една част да запази своята цялост и непокътнатост. Вземайки допълнителни предпазни мерки, ние предотвратяваме драскотини, вдлъбнатини и други вреди на любимите Ви вещи.

Складирането може да бъде правилният вариант за Вас

Понякога датите за изнасяне, преместване и пренасяне невинаги могат да спазят графика, който Вие и хамалската фирма сте си направили.. В такъв случай ние предлагаме сигурно съхранение на Вашите вещи в нашите складове за съхранение. Ако се наложи да ползвате тази услуга, бъдете спокойни, че нашите бързи и коректни хамали ще ви дадат избор дали първо да разглобите обзавеждането си, да го опаковате и така да го приберете на сигурно в нашите складове, или първо да опаковате мебелите си преди да бъдат разглобени и така да се складират докато не сте готови да бъдат преместени.

Когато имате нужда от качествени хамалски услуги, обслужващи жителите и бизнеса на по-главните градове в България, отскоро и за Лондон, изберете фирма, която е лицензирана, отговорна и сигурна каквато е КОРЕКТ – София мувърс ООД. Можете да бъдете сигурни, че нашата организация и дейност се отличава с професионализъм и високо качество на хамалските услуги.


This website uses "Cookies" to improve your experience.