5 причини да наемете фирма за преместване

5 причини да наемете фирма за преместване

  • 23 окт. 0

„Вие предлагате хамалски услуги, разбира се, че ще ме агитирате да наема фирма за преместване.“ – сигурно това си мислите.  Не прибързвайте, прочетете първо нашите 5 причини да ви препоръчваме професионална помощ, след това решете сами ли ще се местите в новото си жилище или ще извикате хамали.

  1. Времето, в което ще се занимавате с опаковане, демонтиране на мебели, товарене, разтоварване, монтиране на мебели, можете да използвате за нещо по-смислено.

Местенето не е кой знае колко сложна задача, но пък е трудоемка и времеемка. А времето е лукс за всеки. Може да пропилеете два или повече дни, за да опаковате и още един, за да транспортирате вещите и мебелите си. Но може и да ги оползотворите за нещо по-смислено.

Да, професионалните хамалски услуги са платени. Но със сигурност ще сте назад с повече пари, ако се занимавате с местенето си, вместо да работите. Ще опаковате вечер и през почивните дни? Да, можете разбира се, но пък така няма да си починете и цялата работна седмица след това ще ви дойде нанагорно.
Наемането на хамали и превоз решава този проблем.

  1. Вещите ще стигнат здрави до новия ви дом или офис.

Припряното опаковане, суматохата при товаренето на колата, недобре подредените кашони и торби в превозното средство, които лесно се разместват при транспортиране, пързалят се, падат – всичко това са реални рискове да се простите с кристалния сервиз, да счупите принтера или нещо друго.

Професионалните хамали опаковат вещите бързо, винаги са подготвени с допълнителни материали за обезопасяване на чупливите неща, надписват кашоните и ги подреждат в буса така, че да не мърдат.

  1. Спестявате си неприятни изненади по време на пренасянето.

 Много често, когато се местите сами, не съобразявате каква е натовареността на движението в различните часове на деня и прекарвате доста време в задръствания с кола, натоварена със шкафове, чанти, цветя и какво ли още не. Забравяте да премерите колко е широко стълбището в новия ви вход и диванът се оказва заклещен по средата му. Или не сте погледнали, че влизането на товарни автомобили е забранено и се оказва, че трябва да пренасяте багажите си на ръка две преки.

Всичко това можете да си спестите, наемайки хамали и превоз. Хамалите ще огледат предварително старото и новото ви жилище. Ако е необходимо, ще поискат разрешение от общината за влизане с товарен автомобил на съответния адрес.

  1. Не се натоварвате физически и си спестявате евентуални травми.

 Може да ви се струва смешно, защото нали ще викнете двама приятели и ще пренесете хладилника, голямата печка, секциите, телевизора, пералнята, сушилнята, дивана. Естествено, че можете. За двамата или трима души тези уреди и мебели не са толкова тежки. Но пък са неудобни за хващане и ръцете ви омаляват бързо.

Хамалите знаят как да подхваната дадена вещ, мебел или уред и как да го пренесат бързо, с минимум натоварване. Няма нужда да си сецвате кръста, само за да докажете, че можете да си пренесете сам дивана.

  1. Спестявате си напрежение, нерви караници.

 Обикновено с партньора ви имате различни виждания за това кое кога и как трябва да се опакова и натовари. И двамата сте изнервени, искате всичко да свърши по-бързо, в резултат повече се щурате и си пречите отколкото да вършите работа. Затова и опаковането и пренасянето стават бавно, а всяко нещо е повод за скандали.

Поверявайки преместването си на хамали с превоз, вие си осигурявате спокойствие и мир у дома.

Това са нашите 5 „за“ професионалната помощ при преместване. Вие помислете как да постъпите. Ако решите, свържете се с нас. Ако прецените, прочетете статията „Най-често срещани грешки при подготовката за преместване“  и действайте.

фирма за преместване


This website uses "Cookies" to improve your experience.