Преместването – защо трябва да наемете професионални хамали вместо да го правите сами?

Преместването – защо трябва да наемете професионални хамали вместо да го правите сами?

  • 30 сеп. 0

1. Преместване с помощта на хамали прави по-малък шанса да претърпите инцидент

Преместването на тежки вещи и предмети като мека мебел, легла и мебели е неудобно, изисква или няколко души, или правилното оборудване, или и двете. Също така, преместването трябва да се извърши на два пъти – веднъж от старото място към превоза и втори път – от превоза към новото място.

преместването

Преместването – сами или с хамалска фирма?

2. Вашите приятели и семейство няма да съжаляват за това, че се местите

Без значение колко Ви увещават, че ще Ви помогнат, приятелите и семейството Ви са добре запознати с това, че преместването е изморителен и стресиращ процес. Вместо да ги каните да хамалстват покрай Вашето преместване, по-добре ги поканете на парти за нова къща. Те ще Ви бъдат благодарни!

 

3. Ще си освободите време за други важни въпроси покрай преместването

Има безброй неща, които трябва да се свършат в деня на преместването, освен самото преместване. Може би трябва да сключите договор с кабелен оператор или енергодоставчик, или пък да подновите шофьорската си книжка. Друг вариант ползотворно да изкарате времето си е да подготвите новото място, така че да предразположи внасянето на голямо количество вещи и багаж. Така те няма да бъдат скупчени един върху друг. Има и по-лош вариант – да стоят с часове навън докато съумеете да им намерите точното място. Именно професионалните хамали могат да свалят от плещите Ви тази отговорност, така че да можете да се концентрирате върху други важни задачи и да е максимално ефективен деня Ви.

Самостоятелното преместване ще Ви отнеме много повече време. Извиквайки хамалска фирма, която ще дойде и ще свърши работата с правилния камион, с правилните инструменти и правилните ресурси ще извърши преместването в пъти по-бързо.

4. Професионалната хамалска фирма има нужното оборудване

Знаете ли какво е по-лошо от това да се налага да преместите цялата си спалня четири етажа по-надолу по стълбищата? Да осъзнаеш, че нямаш специфичния гаечен ключ, който е необходим, за да се демонтира спалнята. Забравете за кривене на гърба си. Аневризмът, който ще си докарате, не си струва усилията. Освен ако не сте супергерой, хамалите със своите транспортни услуги са там за Вас и чакат на работното си място, за да им се обадите.

Професионалните хамали ще оразмерят и нагодят съдържанието на кутиите и кашоните, ще разполагат с правилния транспорт – камион или бус. Те ще имат под ръка необходимите ръчни инструменти, за да могат да преместят всяко едно оборудване. Много често се случва хората, които решават да се преместят сами, да наемат по-малък камион. Той от своя страна изисква повече пътувания. Те не съумяват да съобразят или забравят за различни ръчни инструменти и друг вид оборудване, които улесняват преместването и го правят възможно да се случи.


This website uses "Cookies" to improve your experience.