Хамали Бургас – Хамалски услуги Бургас и региона

Хамали Бургас

Хамали Бургас – Хамали КОРЕКТ офис БУРГАС

Създадена през 1998 г., фирма „Хамали Корект“ офис Бургас се специализира в предоставянето на хамалски услуги, преместване и транспорт. Ние предлагаме на своите клиенти както преместване на малки офиси и жилища, така и преместване и пренасяне на цели офис сгради.

В случай, че сте решили да се преместите в по-голям офис или в ново и по-уютно жилище „Хамали Корект“ офис Бургас ще Ви помогне!

Ние ще Ви осигурим съвестен екип от професионални хамали, който ще се погрижи за всичко по Вашето бързо, лесно и сигурно преместване, както и надежден транспорт както в Бургас, така и до всяка точка на страната.

При нас ще откриете цялата гама от свързани с преместването на дома или офиса услуги като:

    • демонтаж на стари и монтаж на нови мебели
    • опаковане на мебели и вещи в подходящи опаковъчни материали
    • безопасно преместване на Вашите вещи
    • подходящ транспорт
    • помощ при разопаковане и подреждане на мебелите, вещите и цялото Ви офис оборудване

И всичко това на конкурентни цени!

За да предвидим всеки детайл по преместването ние Ви осигуряваме и безплатен предварителен оглед в удобно за Вас време.

Ако търсите професионални хамали в Бургас или просто имате нужда от подходящ транспорт на малки и големи вещи, то „Хамали Корект“ е идеалният избор!

Питате се защо да изберете нас?

Благодарение на дългогодишния ни опит и професионализма на нашите хамали, ние обслужваме на регионално ниво нуждите от хамалски услуги на редица държавни учреждения, финансови институции като Уникредит Булбанк, Райфайзен Банк, Прокредит Банк, ОББ, както и авторитетни български и чуждестранни фирми.

Ние залагаме на високото качество и професионализма. Инвестираме в своите хамали и развиваме техните качества, за да Ви предоставим най-доброто. Ние знаем, че една фирма е добра, ако в нея има добри професионалисти и че едно качествено пренасяне е възможно само с качествени хамали.

„Хамали Корект“ -град Бургас поставя на първо място максималното удовлетворение на клиента, не печалбата. За нас доволният клиент е най- ценният капитал.

This website uses "Cookies" to improve your experience.