Хамали Шумен – Хамалски услуги в Шумен и региона

Хамали Шумен

Хамали Шумен – Хамалски услуги в Шумен

Ако се нуждаете от помощ при опаковането или преместването на дома или офиса Хамали Корект- офис Шумен ще Ви помогне!

Искате да се преместите в ново жилище, да промените офиса или просто да се отървете от куп ненужни вещи? Не разполагате с достатъчно време за това?

Хамали Корект- офис Шумен ще се погрижи за всички детайли като Ви спести излишни притеснения, нерви и ценно време за по-приятни занимания. И всичко това на конкурентни цени.

Благодарение на дългогодишния опит ние от Хамали Корект- офис Шумен се усъвършенствахме, за да Ви предложим хамалски услуги от най-високо качество и да оправдаем очакванията на нашите клиенти.

От основаването на фирмата през 1998 г. до настоящия момент сме се изправяли пред редица трудности, но няма нещо, с което екипът ни от професионалисти да не може да се справи.

Хамали Корект Ви предлага следните услуги:

  • опаковане и разопаковане на мебели, вещи, оборудване
  • монтаж и демонтаж
  • товарене и разтоварване
  • транспорт

За извършване на предлаганите от нас услуги ние разполагаме и с отлично поддържан автопарк от камиони. Предлагаме транспорт, който е с подходящ обем, за да превози целия Ви балаж. Гарантираме Ви безопасност и максимална сигурност при преместването на мебелите, вещите или уредите Ви.

Ние работим само със способни и отговорни специалисти, които поставят индивидуалните нужди и желания на нашите клиенти на първо място. Те ще се погрижат за всичко по преместването и при нужда ще Ви дадат подходящи съвети, без да решават вместо Вас.

Вие можете да се обърнете към нас и за опаковане на Вашите вещи. Предлагаме редица от опаковъчни консумативи, подходящи както за малки, така и за по-обемни вещи.

За тези от Вас, които се нуждаят от място, в което да съхранят част от имуществото си до окончателното преместване в новото жилище или офис сграда, ние от Хамали Корект- град Шумен имаме на разположение подходящи помещения.

С цел уточняване на всички детайли по преместването, опаковането или транспорта осигуряваме и предварителен оглед.

И всичко това на достъпни цени!

Ако искате да ни използвате само за част от предлаганите от нас услуги и за да сте сигурни, че плащате само за работата, която действително сте ни възложили, ние сме предвидили възможност за наемане на хамали или транспорт при почасово заплащане.

Имаме готовност да предложим редица отсъпки при възлагане на всички услуги по Вашето преместване, както и специални по-ниски цени за наши корпоративни клиенти.

Ние от Хамали Корект- офис Шумен знаем, че доволните клиенти са най-добрата реклама!

This website uses "Cookies" to improve your experience.