Преместване на дома

преместване на домаПреместването от едно жилище в друго винаги е досадно, когато го правите сами. Трябва да отделите време, да купите опаковъчни материали, да носите тежки неща, да мислите къде да паркирате, кой да извикате да ви помогне. Не си струва нервите и усилията.

Потърсете професионална помощ за опаковане и/или преместване на цялото ви обзавеждане и лични вещи. Обадете се на хамали „Корект“.

Как протича Преместване на дома с хамали „Корект”

Свържете се с нас няколко дни преди самото пренасяне.

Уточняваме искате ли да ви помогнем с опаковането или само пренасяме вашите мебели и вещи. Уговаряме ден и час за предварителен оглед на мястото, от което ще се изнасяте и на това, в което ще се нанасяте. Консултираме ви какви материали за опаковане да ползвате, ако ще се справяте сами с тази задача. Обсъждаме възможностите за паркиране пред двете жилища.

Правим предварителен, безплатен, оглед на жилищата.

Срещате се с представител на нашия екип още преди да сме започнали същинската част от работата. Искаме да сте спокойни, че вашите вещи са в добри ръце и нищо няма да бъде повредено или изгубено. Взимаме размери на врати, стълбища, коридори, в случай, че са по-тесни, а от дома ви трябва да се изнасят дълги, широки дивани, пиано или други по-едри мебели, които не се разглобяват.

Опаковаме мебелите и вещите.

Подхождаме с внимание и професионализъм. Опаковаме специално чупливите предмети. Поставяме етикети на всеки кашон, за да знаете кое къде се намира. Разглобяваме мебелите, пакетираме частите, така че да са лесни за сглобяване.

Товарим и пренасяме.

При предварителния оглед сме преценили каква кола ни е необходима. Ако имате претенции към това в какъв ред да се изнесат вещите, спазваме изискванията ви. Целта е с минимум курсове, бързо и без да позволяваме на трафика или липсата на места за паркиране да ни изненадат, да пренесем всички ваши мебели и вещи в новото жилище. Посетете секция „Транспорт”  или ни се обадете за повече информация.

Монтаж на мебели.

В екипа на хамали „Корект” работят професионалисти, които бързо ще сглобят вашите мебели и ще ви помогнат с подредбата на всички тежки  и/или неудобни за носене вещи. Услугата се предоставя по изрично желание на клиента. Прочетете повече информация за нея в секция „Монтаж и демонтаж на мебели”.

Подписване на приемо-предавателен протокол.

За нас е важно екипът, който ви помага с преместването да ни предостави попълнен приемо-предавателен протокол, подписан от вас. В него можете да добавите и евентуални забележки и коментари. Така ни помагате да поддържаме винаги високо качество на нашите услуги, да ги развиваме и подобряваме.

Мога ли да се възползвам само от част от услугите ви

Разбира се. Ние предоставяме пълната гама услуги, свързана с преместването от един дом в друг, но вие можете да използвате само част от тях. Готови сме да ви помогнем с със съвети и действия за опаковане, пренасяне, демонтиране и монтиране на мебели.

С хамали „Корект” се наслаждавате на радостта и вълнението, свързани с преместването в ново жилище.

Обадете ни се. Ние ще поемем грижата за всичко останало.

This website uses "Cookies" to improve your experience.