Преместване на дома

преместване на дома

 

Преместването в ново жилище може да бъде стресиращо и свързано с редица проблеми. Ето защо ние от фирма Корект ви предлагаме набор от професионални услуги, с които да улесним максимално този процес за вас.

 

Ето стъпките, които гарантират удобство при вашето преместване:

1 Свържете се с нас няколко дни преди самото пренасяне

В предварителния разговор се уточнява дали искате  да ви помогнем с опаковането или само с пренасянето на  вашите мебели и вещи. Уговаряме ден и час за предварителен оглед на мястото, от което ще се изнасяте и на това, в което ще се нанасяте

2 Предварителен и безплатен за вас оглед на жилищата

При среща с наш служител се уговарят и уточняват всички подробности при преместването. Вземат се впредвид всички особености на жилищните сгради, които са от значение при преместването като ползване на асансьор, вземане на мерки на врати, стълбища и др.

3 Офериране на избраната от вас услуга

4 Опаковане мебелите и вещите

Опаковаме специално чупливите предмети. Поставяме етикети на всеки кашон, за да знаете кое къде се намира. Разглобяваме мебелите, пакетираме частите, така че да са лесни за сглобяване. Подхождаме с особено внимание и професионализъм към всяка ваша вещ!

5 Товарене  и пренос

При предварителния оглед сме преценили каква кола ни е необходима. Ако имате претенции към това в какъв ред да се изнесат вещите, спазваме изискванията ви. Целта е с минимум курсове, бързо и без да позволяваме на трафика или липсата на места за паркиране да ни изненадат, да пренесем всички ваши мебели и вещи в новото жилище. Посетете секция Транспорт  или ни се обадете за повече информация.

6 Монтаж на мебели

Възползвайте се от услугите на професионалисти, които бързо ще сглобят вашите мебели и ще ви помогнат с подредбата на всички тежки  и/или неудобни за носене вещи. Услугата се предоставя по изрично желание на клиента. Прочетете повече информация за нея в секция Монтаж и демонтаж на мебели.

7 Подписване на приемо-предавателен протокол

При подписването на приемо-предавателен протокол можете да запишете  евентуални забележки и коментари. Така ни помагате да поддържаме винаги високо качество на нашите услуги, да ги развиваме и подобряваме.

8 Използване само на част от услугите

Фирма Корект предоставя пълната гама услуги, свързана с преместването от един дом в друг, но вие можете да използвате само част от тях. Готови сме да ви помогнем  със съвети и действия за опаковане, пренасяне, демонтиране и монтиране на мебели.

За повече информация се свържете с нас!

 

This website uses "Cookies" to improve your experience.