Преместване на офиси

Преместване на офисиОпаковането, местенето и подреждането на офиса Ви от едно място на друго трябва да стане максимално бързо, за да не се спъва работния процес. Ние – хамали „Корект” – сме наясно с всички пробеми, които трябва да решите, за да стане възможно това. Ето защо ви предлагаме нашата помощ.

Какви фирми се обръщат към нас
Всякакви. Няма значение дали сте малка или голяма фирма. Няма значение каква е сферата ви на дейност. Ние опаковаме и пренасяме офис техника, офис консумативи, документи, архиви, машини – всичко.
Хамали „Корект” има над 15 годишен опит в пренасянето, както на офиси така и на цели бизнес сгради.

Преместване на офиси – как протича то с хамали „Корект”

Безплатен, предварителен оглед.

Договаряме се за удобно за вас време и идваме да направим оглед на помещенията. В случай, че трябва да се пренасят по-големи машини,каси и нестандартни предмети– взимаме мерки на вратите, прозорците, коридора, стълбището и решаваме предварително как точно ще ги изнесем.

Договаряме се кои наши услуги искате да ползвате.

След това изготвяме оферта, обсъждаме я, подписваме договор и на посочената от вас дата започваме работа.

Опаковане на офис обзавеждане и офис техника.

Можете да се справите сами или пък да поверите тази дейност на нас. В първия случай ние ви доставяме само материалите.
Във втория демонтираме мебелите, опаковаме офис техниката грижливо и я пренасяме внимателно.
Гарантираме, че всичко ще бъде пренесено, монтирано и подредено абсолютно непокътнато, ако с тази задача се занимаваме ние.

Пренасяне, транспортиране, нанасяне.

Предварително сме се запознали с маршрута и сме уточнили места за паркиране. Предлагаме ви помощта си и за сглобяване на офис мебелите и техниката. Научете повече за нашия автопарк от секция „Транспортиране”.

Подписване на приемо-предавателен протокол.

С него потвърждавате, че сме преместили вашия офис без да нанесем щети и в договорения срок. Ако имате забележки и коментари, можете да ги запишете. Така ни помагате да поддържаме високото качество на нашите услуги.

Плащане и издаване на фактура.

Плащането за услугата става в брой или по банков път, след издаване на фактура.

Свържете се с нас на 0700 1 44 85 или ни изпратете запитване по имейл. Хамали „Корект” – пренасяме офиса ви без никакви състресения за работния процес.

This website uses "Cookies" to improve your experience.