Преместване на пиано

Преместване на пиано

Преместването на пиано е нелека задача, с която няма как да се справите сами. Е, освен ако нямате приятели хамали, които да ви се притекат на помощ. Ако случаят не е такъв, обърнете се към нас – „Хамали „Корект”.

Защо да търсите нашата професионална помощ за преместване на пиано

Гарантираме здравината на вашия музикален инструмент при преместването на пианото.

Ние знаем колко специална е връзката между вас и вашето пиано. Знаем, че то ви е скъпо – и буквално и преносно. Наясно сме също с всички рискове, които крие носенето на един твърде голям инструмент по тесни стълбища и коридори. Затова ще го опаковаме внимателно, така че да няма опасност от надраскване, обелване или друго, по-сериозно нараняване. Ако се налага изнасянето и внасянето му през прозореца на жилището, не се притеснявайте, разполагаме с необходимата за това техника и опит.

Ще ви спестим време.

„Преместване на пиано” е една от услугите, заради които ни търсят доста често. Нашите екипи имат опит и бързо ще предложат решение и ще го приведат в изпълнение. На непрофесионалисти опаковането, свалянето, товаренето и разтоварването – всичко ще отнеме много повече време.

Какво е добре да знаете, ако решите да се справите с операция „преместване на пиано” сами

Пианата не влизат в нормален асансьор.

Невинаги влизат дори в асансьор, който според вас е по-голям от нормалния. Не експериментирайте, защото рискувате да одраскате и повредите инструмента.

Не се препоръчва обръщането на пианото на една страна.

Рискът да съсипете пианото е много голям. В този случай надраскването ще е най-малкият ви проблем.

Задължително опаковайте инструмента.

Това е единственият начин да го предпазите от наранявания и повреди.

Винаги след пренасяне се налага акордиране на пианото. Независимо дали преместването се прави от професионалисти или се справяте сами, независимо колко внимателно сте подходили и колко добре е било опаковано и транспортирано пианото, ще ви трябва помощ от акордьор.

Свържете се с нас, за да преместим вашето пиано. Ние – „Хамали „Корект” – имаме опит, желание и възможност да ви помогнем.

This website uses "Cookies" to improve your experience.