Транспортни услуги

транспортни услуги

Да уредите камион, който е подходящ като обем и може да поеме целия ви багаж наведнъж може да е малко трудно начинание. Освен ако не се обърнете към фирма, която предлага професионални хамалски и транспортни услуги.

Ние – хамали „Корект” – разполагаме с добре поддържан автопарк от товарни автомобили. Те се карат от професионалисти с опит. Нашите шофьори проучват предварително маршрута, по който трябва да минат. Те се съобразяват с всички ограничения за движение на товарни автомобили през населени места.
С нас вашето имущество е пренесено бързо, икономично и без да рискувате да плащате глоби и да понасяте санкции за неспазване на правилника.

Камионите, с които разполагаме за извършваните транспортни услуги, са групирани в следните категории:

•    15 – 18 куб. метра, до 1,5 тона полезен товар. Камионите от този клас  могат да влизат в централните градски части.
•    25 – 30 куб. метра, 4-5 тона полезен товар. В централните градски части не се допускат камиони по-големи от 3,5 тона общо тегло без разрешително. Ако за вашето преместване е необходим такъв камион, ние ще се погрижим за разрешително. Камион с тези размери е подходящ и за извънградски дестинации.

•   Над 30 куб. метра, до 10 тона полезен товар. Използва се основно за извънградски дестинации.
•    Камион с кран до 8 тона полезен товар и до 7 тона товароподемност на стрелата.

Дори да опаковате цялото си имущество сами, ще ви е необходим превоз, с който да го транспортирате.
Свържете се с нас – хамали „Корект”, ние ще ви осигурим най-добрия камион и ще се заемем с товаренето и разтоварването на вашия багаж. Освен, разбира се, ако не искате да се възползвате и от нашите допълнителни услуги: опаковане, складово съхранение на мебели, машини и лични вещи, демонтаж и монтаж на мебели.

This website uses "Cookies" to improve your experience.