За Нас


преместване на дома и офисаФирма „Хамали „Корект” предлага пълен пакет услуги за преместване на дома и офиса в България и в Европа. Работим на българския пазар от 1998 година. Стартирахме в град София, като фирма за преместване, товарен транспорт и хамалски услуги.
Професионалните ни умения, спазването на сроковете и коректното отношение към клиентите ни позволиха да се развием и разрастнем. Разполагаме с отличен автопарк. Добре обучени екипи с над 15 годишен опит във всеки момент могат да ви помогнат със съвет или съдействие. Специализирахме се с преместване на имущество във всяка страна от Европейския съюз. С нас вашите вещи ще пристигат навреме и в отлично състояние до всяка точка в Европа.

Можете да използвате целия ни пакет услуги или да изберете само тези, които са ви необходими. Предлагаме:

  • безплатен оглед на помещенията и консултация;
  • опаковане на вещи;
  • транспортиране на багаж;
  • демонтаж, монтаж и пренасяне на мебели;
  • консултация и съдействие, когато са ви необходими документи за транспортирането на вещи, машини, товари и т. н.;
  • складиране на лични вещи, товари, пратки;
  • продажба на кашони и опаковъчни материали;
  • помощ при вътрешни размествания, основно почистване и извършване на дребни домашни ремонти.


Гарантираме, че ще останете доволни от нашите услуги. В работата си всички хамали „Корект” си поставят няколко основни цели:

Максимално доволни клиенти.

За нас е важно да пренесем вашите вещи сякаш са наши – внимателно, грижливо, без нищо да бъде повредено или загубено. Ако искате да опаковате, демонтирате и монтирате сами, нашият екип ще ви посъветва как да го направите максимално бързо и качествено. Ние знаем, че ако останете доволни от нас, ще ни потърсите отново. Затова и поставяме клиентите си на първо място.

Бързо и коректно изпълнение на поръчките.

Преместването обикновено е свързано с допълнителни разходи и доста притеснения. Ние искаме да ви спестим колкото е възможно повече и от двете. Изпълняваме поетите ангажименти винаги в уговорения предварително срок и се съобразяваме с вашите изисквания.

Ясно ценообразуване. Искаме да сте наясно за какво давате парите си.

Затова сме готови да отговорим на всички ваши въпроси, прилагаме опростени схеми за ценообразуване и ви предлагате оферта, която е съобразена с бюджета ви.
За повече подробности относно цените, посетете секция „Цени”. (линк към секцията)

Създаване на дългосрочни взаимоотношения.

Изгражданите с времето отношения позволяват на партньорите да опознаят по-добре своите нужди и да реагират по-гъвкаво, бързо и ефективно. Затова и ние се стремим да създаваме дългосрочни взаимоотношения с нашите партньори и клиенти. Така можем да ви бъдем по-полезни.

This website uses "Cookies" to improve your experience.