0882 944 099 БЕЗПЛАТНО ЗАПИТВАНЕ

Товаро-разтоварна дейност и хамалски услуги в България и ЕС

Предлагаме висококачествени хамалски услуги, с които вие ще разтоварим или натоварите всякакъв товар в тир или контейнер. С повече от 20-годишен опит в бранша, ние сме сред лидерите в товаро-разтоварната дейност на тирове и контейнери в складови бази или където и да е другаде.

 

Хилядите доволни клиенти са доказателство за експертизата, с която ще извършим вашата товаро-разтоварна дейност. Винаги целим да доставим услугата си по чист и бърз начин, като ежедневно нашият персонал започва работа с една мисъл - да направим нашите клиенти доволни, че са избрали нас. Работим така, защото, когато става въпрос за товаро-разтоварна дейност на тирове, знаем, че вие искате да получавате консистентна услуга всеки път - в крайна сметка, вие така работите с вашите клиенти, затова и очаквате така да работят и с вас.

 

Вашият товар и къде той трябва да отиде са основен приоритет за нас, но за да си свършим работата добре, трябва предварително да знаем всички особености на самия товар. Ако каргото, което очаквате е тежко и обемено, ние от Корект Преместване ООД ще организираме екип, който ще се справи с подобна дейност - има огромна разлика, между товаренето на 10-килограмови обекти и това на 30 или 40-килограмови. Работим така, защото, от една страна искаме да натоварим или разтоварим вашия тир неусетно, но и от друга, защото държим на персонала си и целим да пазим здравето на всеки един от нашите служители.

 

Предварителната информация, която вие ще ни дадете за очаквания товар е най-важния ни ресурс, защото ние можем и ще натоварим и разтоварим всичко за вас, стига преди това да знаем с какво си имаме работа.

 

Годините практика ни превръщат в правилния избор за всяка хамалска дейност, защото екипът ни е добре обучен и разбира от работата си, но и защото ползваме най-висококачественото оборудване - сертифицирани колани с издръжливост до 3500 кг и модифицирани превозни средства, като камиони с падащ борд и дори, ако товарът го изисква - камион с кран, за да ви гарантираме, че с нас няма да имате затруднения.

 

Когато избирате нас, за да разтоварите тир или контейнер, вие избирате пълен пакет от услуги и цял отбор отдадени професионалисти, защото разбираме колко важен аспект от вашия бизнес е логистиката. Корект Преместване ООД предлага за вас:

  • Безплатен консултация по товаро-разтоварната дейност;
  • Опаковане и подсигуряване на всякакъв товар;
  • Подреждане и складиране на вашия товар;
  • Съдействие с документация.

 

Свържете се с нас за безплатна консултация. Когато вашият товар пристигне, ние ще го разтоварим неусетно в тир или контейнер в уречено от вас място или в нашия специално пригоден автопарк.

Имате нужда от качествено преместване и надежден транспорт в България или Европа?

Специалистите на Корект ще Ви помогнат, за да получите най-доброто обслужване.

Заявете сега
Корект - преместване на дома и бизнеса TUV

КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ е сертифициран по ISO 9001, ISO 14001 и ISO 45001.

Вижте повече