0882 944 099 БЕЗПЛАТНО ЗАПИТВАНЕ

Сертификати за качество при преместване

За повече от 25 години опит в предлагането на транспортни услуги и преместване, успяхме да се наложим като една от най-разпознаваемите фирми на българския пазар. Това не остана незабелязано и ние получихме сертификатите, които ще откриете на тази страница. Успяхме да отговорим на всички стандарти и изисквания за транспортиране на товари и багажи, опаковане и търговия с опаковъчни материали, преместване на дома и офиса, складиране и съхранение.

 

Кой издаде сертификатите за система на управление?

Показаните тук сертификати, са издадени от ТЮФ НОРД България ЕООД и се касаят до услугите на Корект Преместване ООД. Регулаторният орган е извършил всички процедури по сертификация и одит, за да ни предостави тези документи. За нас това е поредното доказателство, че вършим работата си на най-високо равнище и ще продължаваме да даваме най-доброто от себе си. На този етап имаме издадени 3 броя сертификати, които можете да видите, а именно:

  • БДС EN ISO 9001 : 2015;
  • БДС EN ISO 14001 : 2015;
  • БДС EN ISO 45001 : 2018;

Сертификатите са валидни от 2021-11-05 до 2024-11-04. Те са подписани от органа по сертификация на СУ към ТЮФ НОРД България ЕООД и са представения в оригиналния им вид. При сертификацията са спазени всички правила за оглед на системите за управление в областта на транспорта, преместването и опаковането, за да бъдат издадени съответните удостоверения.

 

Защо получихме тези сертификати?

За дългия опит, който имаме в товаро-разтоварването в България, международното преместване, опаковъчните дейности и складирането, станахме една от най-търсените фирми в страната. Помогнахме на немалко хора с тежката работа да преместят дома или офиса си, а също и да превозят материали и вещи зад граница. Осигурихме всичко необходимо за опаковането, като в това число влизат кашони, чували, стреч фолио и други пособия за защита на багажите.

Дойде моментът, в който получихме признание, което се изразява в посочените от нас сертификати. Разбира се, ние благодарим на целия си персонал, без който нямаше да се сдобием с удостоверенията за качество. Продължаваме да трудим упорито в полза на клиентите ни.

Имате нужда от качествено преместване и надежден транспорт в България или Европа?

Специалистите на Корект ще Ви помогнат, за да получите най-доброто обслужване.

Заявете сега
Корект - преместване на дома и бизнеса TUV

КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ е сертифициран по ISO 9001, ISO 14001 и ISO 45001.

Вижте повече