0882 944 099 БЕЗПЛАТНО ЗАПИТВАНЕ

Хамалски и транспортни услуги в Лондон и цяла Англия

Преместване, хамалски и транспортни услуги в Англия

 

КОРЕКТ - ПРЕМЕСТВАНЕ отвори свой офис в Лондон. Светът се смалява, мащабите се променят. Днес да отидете до Великобритания е по-лесно отколкото е било в началото на миналия век да стигнете от София до Перник. И ние сме готови да ви улесним допълнително. Ето какво ви предлагаме.

Услуги от и до Англия

Преместване от България до Англия и обратно

Организираме целия процес по вашето преместване. От оглед, опаковане и натоварване на вещите, през транспортиране, до разтоварване на посочения от вас адрес.

Консултираме ви кои от вещите трябва да имат документ, за да ги изнесете от страната, какъв трябва да е той, откъде да го извадите. Така ви спестяваме безпокойства, време, евентуални глоби.

Разполагаме освен с отличен автопарк и с хамали в Лондон и България, които грижливо и внимателно ще натоварят и разтоварят всичко. Вашите вещи ще пристигнат в отлично състояние, независимо в коя точка на Англия трябва да ги доставаим. Ако желаете, ще ви помогнем с местенето на мебелите вътре в дома, докато решите кое къде ще е най-добре да разположите.

Организиране на групажни пратки от и до Англия

Препоръчваме ви да използвате групажни пратки от и до Англия, от врата до врата, ако ще местите по-малко багаж.

! Транспортирането с групажна пратка е изгодно за вас, ако изпращате не по-малко от 10 чувала или кашона.

Услуги от адрес до адрес в Англия

Преместване от един на друг адрес в Англия

Ползвате всички услуги, които предлага хамали „Корект“ при преместване: опаковане на вещите, товарене, разтоварване, помощ за разместване на мебелите в помещенията при обзавеждане.

Помощ при транспортиране на пратка в Англия

Осигуряваме ви работници, които знаят какво правят и бус за случаите, в които имате нужда от товарене и транспортиране на товар или багаж до врата или адрес.

Транспортни услуги в Англия за фирми за логистика

Навременната помощ между колеги е важна част от нашата работа. Предлагаме ви малки товарни автомобили и организиране на претоварване от голям камион на по-малък, когато това е необходимо, за да стигнете до определен адрес и да изпълните поръчката на клиента.

Защо да изберете „Корект Мувърс“ за вашето местене от, до и из Лондон

Спокойствие и сигурност за вас и вашите вещи. Ние сме професионалисти с опит в пренасяне, товарене, разтоварване и транспортиране на мебели, вещи, товари не само в България, а и в цяла Европа. Познаваме добре законовите изисквания и ще се погрижим обзавеждането и вещите, които искате да пренесете да са изрядни в документално обзавеждане.

Освен това ще ги опаковаме така, че да пристигнат здрави и в отлично състояние.

По-ниски разходи. Вярно е, че цените за преместване в Англия не са като за преместване от място на място в България, но пък са по-ниски от тези на английските фирми. Доверявайки се на нас, получавате качествена услуга. Доказали сме името си в бранша и продължаваме да работим за авторитета му – на прилична цена.

Комфортът да получите помощ от сънародници. Ние говорим на вашия език – и буквално, и преносно. С нас вашият багаж и мебели, и вие самите, ще се чувствате спокойно и комфортно.

Свържете се с нас и ще организираме вашето преместване в Англия!

Имате нужда от качествено преместване и надежден транспорт в България или Европа?

Специалистите на Корект ще Ви помогнат, за да получите най-доброто обслужване.

Заявете сега