0882 944 099 БЕЗПЛАТНО ЗАПИТВАНЕ

Хамалски и транспортни услуги в Плевен и региона

Преместване, хамалски и транспортни услуги в Плевен и региона

 

Ако се нуждаете от бързо и коректно преместване на офиса или дома, то с КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ - офис Плевен сте на точното място.

Всеки знае, че преместването е твърде досадно занимание, което отнема ценно време и Ви създава излишни притеснения. Ние от Хамали КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ - офис Плевен обаче знаем, че преместването е досадно, но само когато го правите сами.

Ето защо ние Ви предлагаме комплексни услуги по Вашето бързо и безгрижно преместване и то на достъпни цени. Доверявайки се на нашите хамали, Вие залагате на професионализма.

Благодарение на дългогодишния ни опит, КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ се утвърди като една от най-предпочитаните фирми за преместване, опаковане на мебели и вещи и транспорт.

Независимо дали сте решени да подмените старото жилище с ново, да се преместите в нова офис сграда или просто да се освободите от ненужните вехтурии, то ние ще Ви окажем необходимото съдействие.

При нас работят само обучени, интелигентни и отговорни специалисти, които се съобразяват с Вашите индивидуални желания. Те са подготвени да се справят с лекота с всяка трудност, възникнала в процеса на преместване. Можете да им се доверите и да сте спокойни, че вещите Ви са в сигурни ръце.

Можете да се възползвате от професионалната помощ на нашите хамали както при монтажа и демонтажа на Вашите мебели, така и при опаковането им с подходящи материали. За целта разполагаме с чували и кашони с различни размери, подходящи за малки и големи вещи.

За максимално улеснение на нашите клиенти предлагаме и бърз и сигурен транспорт до всяка точка на страната. Нашите камиони са в отлично състояние и са специално приспособени, за да превозят както малки вещи, така и цялото Ви имущество или офис обзавеждане.

И всичко това на съвсем достъпни цени!

За да предвидим всички детайли, ние извършваме и безплатен оглед на помещенията в удобно за Вас време.

Предлагаме точно фиксирани цени за всяка услуга, както и редица намаления.

Ние ще Ви спестим не само загуба на време за избиране на подходящи консумативи за опаковане, но и редица притеснения, свързани с намирането на подходящ транспорт и хора за пренасяне на тежките мебели от стария в новия Ви дом.

При нас можете да разчитате на лоялност, прецизност, бързина и професионализъм.

Това, което ни отличава от всички останали фирми, предоставящи хамалски услуги са хилядите доволни клиенти. За Хамали Корект- град Плевен удовлетворението на клиентите е най-важно!

Имате нужда от качествено преместване и надежден транспорт в България или Европа?

Специалистите на Корект ще Ви помогнат, за да получите най-доброто обслужване.

Заявете сега
Корект - преместване на дома и бизнеса TUV

КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ е сертифициран по ISO 9001, ISO 14001 и ISO 45001.

Вижте повече