0882 944 099 БЕЗПЛАТНО ЗАПИТВАНЕ

Хамали Русе - Хамалски и транспортни услуги

Хамали Русе – Хамалски услуги в Русе

 

КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ - офис Русе е най-предпочитаната фирма за преместване, товарен транспорт и хамалски услуги.

Ние Ви предлагаме хамалски и транспортни услуги, които са съобразени с Вашите индивидуални нужди и желания на най-ниски цени.

Създадена преди повече от 20 години, нашата фирма натрупа богат опит в областта на хамалските услуги и се усъвършенства, за да отговори на Вашите очаквания.

Ние се стремим към максимално удовлетворение на клиента, към бързо и коректно изпълнение на поставените ни задачи, към предоставяне на достъпни и фиксирани цени и към дългосрочност на взаимоотношенията с нашите клиенти. Доверявайки се на Хамали Корект – офис Русе Вие ще направите най-добрия избор за Вашето преместване.Няма значение дали сте решили да смените жилището или офиси или просто Ви трябва помощ, за да опаковате или транспортирате ценни на Вас вещи, КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ – град Русе ще е с Вас!

Ние предлагаме всякакви услуги, свързани с бързото и лесно преместване. Единственото, което се изисква от нашите клиенти е да ни потърсят и да ни се доверят. Нашият екип от професионалисти ще се заеме с опаковането и разопаковането на Вашите вещи, с монтаж и демонтаж на мебелите във Вашия дом или офис, с товаренето, разтоварването, пренасянето и транспорта до всяка точка на страната. По желание на клиента можем да се заемем и с дребни ремонти и почистване. Няма нещо, с което нашите отговорни и обучени хамали да не могат да се справят.

Разполагаме с транспорт в отлично състояние, специално предназначен за превозване на всякакви вещи в зависимост от индивидуалните нужди на нашите клиенти. За по-голяма сигурност при транспортирането и за максимално предпазване и съхраняване на Вашите мебели, вещи и офис оборудване, ние Ви предлагаме и голямо разнообразие от опаковъчни материали като чували, кашони, бързи гардероби и други консумативи. Ние Ви гарантираме, че Вашето имущество е в сигурни ръце.

И това не е всичко!
КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ - офис Русе Ви предлага цялостни хамалски услуги на конкурентни цени. Предлагаме фиксирани цени за всеки вид услуга, което позволява да се обърнете към нас само за част от услугите по Вашето преместване. За целта сме предвидили наемане на хамали или транспорт при заплащане на час. Минималното време, през което можете да се възползвате от помощта на нашия екип е 2 часа.
Предлагаме отстъпки при цялостно преместване, както и специални цени за корпоративни клиенти, често ползващи нашите услуги.

Гаранция за високото качество на предлаганите от КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ - град Русе услуги са хилядите доволни клиенти. Сред тях са редица държавни учреждения, финансови институции, български и чуждестранни фирми, ползващи се с авторитет в обществото. Щом те са ни се доверили, доверете ни се и Вие!

Имате нужда от качествено преместване и надежден транспорт в България или Европа?

Специалистите на Корект ще Ви помогнат, за да получите най-доброто обслужване.

Заявете сега
Корект - преместване на дома и бизнеса TUV

КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ е сертифициран по ISO 9001, ISO 14001 и ISO 45001.

Вижте повече