0882 944 099 БЕЗПЛАТНО ЗАПИТВАНЕ

Хамали Стара загора - Хамалски и транспортни услуги

Хамали Стара Загора – Хамалски услуги в Стара Загора

 

КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ - офис Стара Загора Ви предлага висококачествени хамалски услуги в зависимост от индивидуалните нужди и желания на клиента.

 

Ако Ви предстои преместване в ново жилище или офис, ако времето Ви е твърде ценно, за да го губите в преценянето на всички детайли по преместването, то най-правилното решение е да се обърнете към нас!

Независимо дали желаете да смените дома, офиса или просто имате нужда от помощ при опаковането, преместването или транспортирането на Вашите вещи, ние от Хамали КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ - гр. Стара Загора сме тук, за да Ви помогнем.

 

Опит в преместването

Създадена преди повече от 20 години, нашата компания може да се похвали с най-висококачествените хамалски услуги и с хиляди доволни клиенти.

Ние работим с изключително любезни, възпитани и добре обучени служители. На тях можете да поверите всички ценни за Вас вещи и да бъдете уверени, че те са в сигурни ръце. Те могат да се погрижат за опаковането и разопаковането, монтаж, демонтаж и транспорт на вещите в зависимост от индивидуалните нужди на всеки клиент. Дискретността е гарантирана.

При нас ще намерите и всички необходими опаковъчни материали, сред които различни размери кашони, чували и бързи гардероби. Ние разполагаме с добре поддържан транспорт, с който можем да преместим както малки мебели и вещи, така и цялото Ви обзавеждане или офис оборудване.

Благодарение на дългогодишния ни опит екипът ни от професионалисти ще се погрижи за Вашето бързо и безгрижно преместване като предвиди всички детайли. Ние от Хамали КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ град Стара Загора не налагаме мнение, само изпълняваме Вашите желания.

Друго наше предимство, което ни отличава от всички останали подобни фирми е и това, че разполагаме и с подходящи помещения, в които можем да съхраним Вашите вещи до окончателното Ви преместване в случай, че не сте избрали подходящо ново помещение.

 

Предлагаме Ви предварителен оглед и ясно определени цени.

За максимално улеснение на тези от Вас, които се нуждаят само от част от предлаганите от нас услуги сме предвидили възможност за наемане на хамали и транспорт при заплащане на час. Така ще заплатите само за определената услуга и няма да пилеете пари.

Ние от Хамали КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ - град Стара Загора знаем, че най-добрата реклама е перфектно свършената работа.

Държим на основни принципи, от които се ръководим при предоставянето на предлаганите от нас хамалски услуги. Част от тях са: лоялност, бързина, прецизност, максимално удовлетворение на нашите клиенти.

В случай, че търсите най-добрите хамалски услуги по преместване или транспортиране, то КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ е перфектният избор.

Ние ще Ви спестим излишни главоболия, загуба на ценно време и пари.

Имате нужда от качествено преместване и надежден транспорт в България или Европа?

Специалистите на Корект ще Ви помогнат, за да получите най-доброто обслужване.

Заявете сега
Корект - преместване на дома и бизнеса TUV

КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ е сертифициран по ISO 9001, ISO 14001 и ISO 45001.

Вижте повече