0882 944 099 БЕЗПЛАТНО ЗАПИТВАНЕ

Хамали и хамалски услуги за Варна | КОРЕКТ - ПРЕМЕСТВАНЕ

Хамали Варна – Хамалски услуги във Варна

 

КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ има богат опит при пренасяне на различни по вид, форма и обем вещи.

За над 20 години успешна работа ние се научихме да разбираме по-добре нуждите на всеки клиент. Можем да Ви окажем съдействие във всички етапи по преместване на офиса, жилището му или други обекти.

Едно преместване е много стресиращо – то е свързано с подготовка на новото помещение, опаковане на вещите за преместване, осигуряване на хамали и транспорт. Ние много добре разбираме притесненията на хората, на които предстои смяна на офис или жилище. За нашите хамали Варна е едно голямо предизвикателство, но ние се справяме с всички трудности.

За нас клиентът е важен, затова ние сме подготвени за всякакви сложни ситуации. Има моменти, в които старото помещение трябва да бъде освободено много бързо, а все още няма осигурено ново, за преместване на вещите. За подобни случаи ние разполагаме със складова база, в която съхраняваме багажа до момента, в който новото помещение бъде готово. Нашата фирма осигурява транспорт, предвиден за специфичните особености на пренасяните вещи. В процеса на преместване участват различни специалисти – едни се занимават с разглобяване, други с опаковане. Добре обучени хамали са ангажирани с пренасяне на всички подготвени за преместване неща.

Във фирма Хамали КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ работят хора, които са инструктирани да пазят и съхраняват имуществото на клиентите по време на процеса по преместване. Всички работещи са доказали своята честност и отговорност, а освен това са задължени да проявяват дискретност. За нашите хамали Варна е градът, в който преместванията са едни от най-тежките, заради трафика и трудната проходимост по някои улици.

Ако се доверите на Хамали КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ за своето преместване, вие ще имате множество предимства. Първото е точно фиксираните цени – преди да се заемем с работата, ние оглеждаме обекта и даваме точна цена за цялостното преместване.

 

Услуги с фиксирана стойност

Опаковане и разопаковане, разглобяване и сглобяване на мебели, осигуряване на кашони, чували и всякави други консумативи, необходими за предпазване на вещите при пренасяне.

 

Транспорт и хамали

Наемат се почасово, като минималното време е два часа. Специални цени за корпоративни клиенти, които често имат нужда от пренасяне и транспорт на вещи. Индивидуални договори и отстъпки според обема и срока на работата.
От услугите ни във Варна се възползват както бизнес клиенти, така и хора, на които предстои смяна на квартирата. Ние съчетаваме всички необходими дейности, свързани с едно преместване. Обхватът ни се простира от разглобяването и опаковането на вещите, до почистване, осъществяване на дребни ремонти и доставяне, разопаковане и сглобяване на пренесените вещи на новото място. Нашите клиентите не участват в тежката работа по преместването, защото ние мислим за всичко.

Имате нужда от качествено преместване и надежден транспорт в България или Европа?

Специалистите на Корект ще Ви помогнат, за да получите най-доброто обслужване.

Заявете сега
Корект - преместване на дома и бизнеса TUV

КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ е сертифициран по ISO 9001, ISO 14001 и ISO 45001.

Вижте повече