0882 944 099 БЕЗПЛАТНО ЗАПИТВАНЕ

Преместване на каси и банкомати в София и страната

Преместване на каса и сейф

 

Разполагате с каса, която трябва да бъде преместена бързо, чисто и неусетно? На правилното място сте, защото ние от фирма Корект Преместване предлагаме съобразена услуга със спецификите по подобно преместване. Касите са тежки и неудобни, затова ние работим със сертифицирани колани, които издържат до 3500 кг, за да Ви гарантираме, че преместването ще се случи бързо и без затруднения.

 

Повече от 20 години преместваме каси и сейфове от 100 до 1000 кг, целяйки винаги да извършим услугата си чисто и напълно неусетно за клиентите си. Свържете с нас и заедно ще опишем трудността, времето и, разбира се, парите, които ще са нужни за преместването на касата Ви. Ще Ви посетим на място в удобен за Вас час и ще оценим размерите на касата, както и всяка врата, коридор и прозорец, през която трябва да мине.

 

Преместването на Вашата каса или сейф започва малко преди самото преместване, защото подготовката за подобно начинание е всъщност основният аспект. Какво имаме предвид - от къде ще бъде взета и до къде закарана, всички “тесни” моменти по извеждането на касата от сградата, точните килограми на Вашата каса. Като килограмите са най-важни за нас, защото годините опит ни помогнаха да създадем формула за преместване, а именно за всеки 100 кг, по един човек. Следователно, ако Вашата каса или сейф тежи 400 кг, ние ще дойдем с екип от минимум 4 души, подготвени за точно това начинание. Може да разберете колко точно тежи Вашата каса от паспорта й, което Ви молим да направите, преди да ни се доверите.

 

 

Преместване на банкомат

 

Банкоматът е специфичен обект за преместване, от една страна, защото е тежък и обемен, но и от друга, защото повечето се намират на обществени места.

Свържете се с нас за безплатна консултация по преместването на банкомат - ние ще оценим трудността и времето, които ще се изискват. Но освен това, ще фиксираме времеви диапазон, в който да се случи подобно действие. За нас, успешно преместване на банкомат е, когато възможно най-малко хора разбират, че се случва.

Разполагаме със специфичен транспорт, съобразен изцяло с преместването на каси и банкомати - бусове с падащ борд, за да може ние да натоварим вашата каса или банкомат бързо и без усилие. Също така, независимо от това, къде се намират Вашата каса или банкомат, ние ще ги изнесем от съответната сграда, защото разполагаме с усилени палетни колички, които могат да се движат върху всякаква повърхност.

Ще преместим вашата каса, сейф или банкомат, стига да имаме цялата информация за това, което трябва да свършим. Както споменахме, подготовката за подобно начинание е основна, защото, когато условията изисква, освен екип от опитни хамали, може да се наложи да включим и допълнителна техника, като камион с кран. Когато избирате нас, за да преместите каса или банкомат, Вие избирате пълен пакет от услуги, които Ви дават спокойствието, че каквото трябва да се премести - ще се.

 

КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ предлага за Вас:

  • Безплатен оглед на каса или банкомат;
  • Безплатен анализ на предстоящото преместване;
  • Опаковане и подсигуряване на вашата каса или банкомат;
  • Почистване;
  • Транспортиране на банкомат или каса;
  • Съдействие с документация по преместването на банкомат или каса.

 

С нашия дългогодишен опит и хилядите ни обслужени клиенти, Ви гарантираме, че ще останете доволни от нашите услуги по преместване на каса и банкомат.

Имате нужда от качествено преместване и надежден транспорт в България или Европа?

Специалистите на Корект ще Ви помогнат, за да получите най-доброто обслужване.

Заявете сега
Корект - преместване на дома и бизнеса TUV

КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ е сертифициран по ISO 9001, ISO 14001 и ISO 45001.

Вижте повече