0882 944 099 БЕЗПЛАТНО ЗАПИТВАНЕ

Преместване на пиана и рояли в София и цяла България

Преместването на пиано е нелека задача, с която няма как да се справите сами, освен ако нямате приятели хамали, които да Ви се притекат на помощ. Ако случаят не е такъв, обърнете се към нас – „КОРЕКТ-ПРЕМЕСТВАНЕ”.

 

Защо да търсите нашата професионална помощ за преместване на пиано?

 

Ние знаем колко специална е връзката между Вас и Вашето пиано. Знаем, че то Ви е скъпо И буквално и преносно. Наясно сме също с всички рискове, които крие носенето на един твърде голям инструмент по тесни стълби и коридори. Затова ще го опаковаме внимателно, така че да няма ни най-малка опасност от надраскване или друго, по-сериозно нараняване. Ако се налага изнасянето и внасянето му през прозорец на жилището, не се притеснявайте, разполагаме с необходимата за това техника и опит.

 

Ще Ви спестим време

„Преместване на пиано” е една от услугите, заради които ни търсят доста често. Нашите екипи имат опит и бързо ще предложат решение и ще го приведат в изпълнение. На непрофесионалисти опаковането, свалянето, товаренето и разтоварването – всичко ще отнеме много повече време.

 

Какво е добре да знаете, ако решите да се справите с операция „Преместване на пиано” сами?

 

Пианата не влизат в нормален асансьор.

Невинаги влизат дори в асансьор, който според Вас е по-голям от нормалния. Не експериментирайте, защото рискувате да одраскате и повредите инструмента!

 

Не се препоръчва обръщането на пианото на една страна!

Рискът да съсипете пианото е много голям. В този случай надраскването ще е най-малкият Ви проблем.

 

Задължително опаковайте инструмента!

Това е единственият начин да го предпазите от наранявания и повреди.

Винаги след пренасяне се налага акордиране на пианото. Независимо дали преместването се прави от професионалисти или се справяте сами, независимо колко внимателно сте подходили и колко добре е било опаковано и транспортирано пианото, ще Ви трябва помощ от акордьор.

Свържете се с нас, за да преместим Вашето пиано. Ние от „КОРЕКТ-ПРЕМЕСТВАНЕ” имаме опит, желание и възможност да Ви помогнем.

Имате нужда от качествено преместване и надежден транспорт в България или Европа?

Специалистите на Корект ще Ви помогнат, за да получите най-доброто обслужване.

Заявете сега
Корект - преместване на дома и бизнеса TUV

КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ е сертифициран по ISO 9001, ISO 14001 и ISO 45001.

Вижте повече