0882 944 099 БЕЗПЛАТНО ЗАПИТВАНЕ

Преместване на зъболекарски стол и оборудване

Местите своята зъболекарска практика другаде или сменяте стоматологичния си стол?

 

С нас, ще внесете или изнесете всичко от стоматологичния си кабинет неусетно. Ще подновите цялото си зъболекарско оборудване и ще внесете нов ред в практиката си.

Ние сме КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ и ви предлагаме специално съобразена услуга по преместването на стоматологична техника. Разбираме колко е важно подобна услуга да се извърши бързо и най-вече чисто. Свържете се с нас и ние ще ви посетим в удобен за вас час, ще оценим безплатно обема на стоматологичната техника, както и ще преценим и изготвим план по преместването. Предварителната подготовка по преместването на така ценен обект е от изключителна важност за нас. Когато знаем точните размери и килограми на стоматологичния стол, откъде трябва да мине - коридори, стълбища и прочее - тогава ние може да изготвим адекватен план за преместване. Килограмите са, разбира се, най-важни тук, защото нашата формула е за всеки 100 кг, по един човек, затова и трябва да знаем колко точно тежи столът. Данни, които може да ни предоставите от самия паспорт на стоматологичния стол. Ние можем и ще преместим всичко от вашия стоматологичен кабинет, стига преди това да знаем с какво си имаме работа.

Също така, с нас вие получавате застраховка “Професионална отговорност на превозвача”, което ще рече, че всякакви щети, направени при преместването, ще бъдат покрити от нас. За да се възползвате от тази услуга, вие трябва да ни предоставите документ от закупуването на вашия стоматологичен стол или друг вид професионална техника.

Преди да дойде денят за преместване, трябва да обсъдим и още един аспект, а именно опаковането. Посъветвайте се със специалист, който монтира стоматологична техника, дали трябва специално да се обезопасят отделни елементи. Външното опаковане оставете на нас - разполагаме с най-висококачествените опаковъчни материали, с които ви гарантираме, че столът ще изглежда така, както и преди да бъде преместен.

 

Доволните ни клиенти са абсолютното доказателство, че услугата ни по преместване на стоматологични столове е съобразена със спецификите и отговаря на стандартите, нужни за подобна дейност. Вие сте зъболекар и знаете, че всичко започва и завършва с хигиена - точно това очаквайте и от нас - учтив, подготвен персонал, който ще премести вашия зъболекарски стол чисто.

Доволните ни клиенти са абсолютното доказателство, че услугата ни по преместване на стоматологични столове е съобразена със спецификите и отговаря на стандартите, нужни за подобна дейност. Вие сте зъболекар и знаете, че всичко започва и завършва с хигиена - точно това очаквайте и от нас - учтив, подготвен персонал, който ще премести вашия зъболекарски стол чисто.Корект Преместване предлага за вас:

  • Безплатен оглед на зъболекарска техника;
  • Безплатен анализ на предстоящото преместване;
  • Опаковане и подсигуряване;
  • Почистване;
  • Транспортиране на стоматологичната техника.

 

С богатия ни опит в преместването на стоматологични столове и стотиците ни усмихнати клиенти, ви гарантираме, че ще получите първокласно обслужване.

Имате нужда от качествено преместване и надежден транспорт в България или Европа?

Специалистите на Корект ще Ви помогнат, за да получите най-доброто обслужване.

Заявете сега
Корект - преместване на дома и бизнеса TUV

КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ е сертифициран по ISO 9001, ISO 14001 и ISO 45001.

Вижте повече