0882 944 099 БЕЗПЛАТНО ЗАПИТВАНЕ

Професионални услуги по преместване и транспорт

Преместване на дома

Преместване на дома - ние Ви предлагаме пълна гама от услуги, свързани с преместването от едно жилище в друго. Доверете се на професионалистите!

Преместване на офиса

Преместване на офиси на ТОП цени, бързо, лесно и с гаранция за качество. Оставете на професионалистите да се погрижат за всичко. Доверете се на опита.

Международно преместване

Международно преместване на дома и офиса на ТОП цени от КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ. Работим в България и Европа. Бързо, изгодно, коректно.

Транспортни услуги

Професионални транспортни услуги на ТОП цени от КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ. Разполагаме с голям автопарк от бусове и камиони от 1 до 10 тона с падащ борд.

Складиране и съхранение

Сигурно складиране и съхранение на Вашите вещи, покъщнина, мебели, машини в сигурни, чисти, сухи и добре охранявани помещения.

Монтаж и демонтаж

Монтаж и демонтаж на нови и употребявани мебели. Ремонт на всякакви видове мебели. Доверете се на нашите мебелисти - професионалисти.

Преместване на пиано

Преместване на пиана, пренасяне на рояли и други инструменти с гаранция за качество. Надеждност и сигурност на изгодни цени. Над 20 години опит.

Преместване на каси и банкомати

Преместване на каси и банкомати с гаранция за качество. Надеждност и сигурност на изгодни цени.

Преместване на зъболекарски стол

Преместване на зъболекарски столове и оборудване. Хамали и хамалски услуги с богат опит! ✅ Доверете се на професионално обслужване! ✅

Преместване на прецизна техника

Преместване на прецизна техника. ✅ Преместване на копирни центрове, печатници, изчислителни центрове, офиси и други.✅ Професионален опит и обслужване! ✅

Товаро-разтоварна дейност

Товаро-разтоварна дейност и хамалски услуги на изгодни цени. ✅ Хамалски услуги в България и ЕС. ✅ Доверете се на професионалистите! ✅

Магазин

Магазин за кашони и опаковъчни материали и всичко, свързано с Вашето успешно преместване. ✅ Доверете се на професионално обслуждане! ✅

Корект - преместване на дома и бизнеса TUV

КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ е сертифициран по ISO 9001, ISO 14001 и ISO 45001.

Вижте повече