0882 944 099 БЕЗПЛАТНО ЗАПИТВАНЕ

Хамали и хамалски услуги Пловдив | КОРЕКТ - ПРЕМЕСТВАНЕ

Хамали Пловдив – Услуги по преместване в Пловдив и региона!

Ако търсите услуги по преместване на офиси и жилища бързо и коректно, значи сте попаднали на точното място. Ние сме в бранша вече 20 години, през които сме се научили да ценим времето и нервите на клиентите си.

 

Защо да изберете нас в Пловдив?

Ние ви даваме фиксирани цени, без изненади – договорената сума остава една и съща без промяна при никакви обстоятелства. За нас е важно клиента да е удовлетворен винаги, независимо от нашата печалба.

Ние можем да осъществим пренасяне без клиента да пипне нищо – нашите специалисти се заемат с разглобяване на мебелите, опаковане на вещите и сглобяване отново на посочения адрес. По желание на клиента, ние можем да подготвим предварително помещението, като извършваме почистване и дребни ремонти. Транспортът е наша грижа. Разполагаме с перфектно обучен персонал, който се ангажира с преместване за вещите на клиента коректно и внимателно, като не се допускат повреди или загубване.

За повечето хамали Пловдив е място, където могат да спечелят пари за кратко време, но за нас, градът под тепетата е едно голямо предизвикателство. Тесните улички по центъра, множеството паркирани коли – всичко това са трудности, които само ни амбицират да бъдем по-добри в работата си.

Нашите клиенти могат да разчитат на коректност и дискретност. Всички работници, заети с преместване на офиси и жилища подписват декларация за поверителност. Служителите на КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ за дългогодишната си работа са разбрали, че клиентът винаги е прав. Затова ние не се опитваме да налагаме нашите виждания на клиентите си, а изпълняваме техните поръчки. За тази цел имаме богат автопарк, с който да осъществяваме транспорт при преместване на всякакви вещи. Разполагаме и със складова база, в случай на нужда от съхранение на вещи за известен период от време. Нашите добре обучени хамали пренасят вещи и техника не само с мускули, но и с разум. Затова не се допускат щети и имуществото на клиента се доставя невредимо на новото място.

При нужда от добри хамали Пловдив предоставя множество възможности като нашата фирма, която предлага услугите си на конкурентни цени. Нашите клиенти могат да разчитат на пълна прозрачност при изчисляване на цената на извършената работа. Ние правим предварителен оглед и определяме твърда крайна цена за цялостно преместване. За наемане на хамали и транспорт се заплаща на час, а за големи поръчки предлагаме отстъпки. Доверете ни се и ние няма да Ви разочароваме!

Имате нужда от качествено преместване и надежден транспорт в България или Европа?

Специалистите на Корект ще Ви помогнат, за да получите най-доброто обслужване.

Заявете сега
Корект - преместване на дома и бизнеса TUV

КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ е сертифициран по ISO 9001, ISO 14001 и ISO 45001.

Вижте повече