0882 944 099 БЕЗПЛАТНО ЗАПИТВАНЕ

Хамали и хамалски услуги за София | КОРЕКТ - ПРЕМЕСТВАНЕ

 

Имате нужда от хамалски услуги? Не се тревожете, ние сме готови веднага да помогнем!

В живота на всеки се случва да допре до помощта на професионални хамали – преместване на жилище, офис, покупка на нови мебели, пренареждане на интериора и така нататък.

За нас предлагането на хамалски услуги не е просто бизнес, а нашата мисия – да ви осигурим коректност, бързина, най-високо качество на обслужване и разбира се, атрактивна цена.

Ние се отнасяме отговорно към нашата работа, защото знаем, че вашите вещи са ви ценни и скъпи. Затова ще ги пренесем внимателно и няма да допуснем никаква забележка при тяхното транспортиране.

При нас работят квалифицирани работници, с богат опит, които знаят какво правят и как да процедират дори при извънредни или екстремни ситуации. 

Ако ни се доверите, ще получите перфектното обслужване, на перфектната цена!

Вашите нужди и желания са закон за нас и това може да бъде потвърдено от многобройните доволни клиенти, използвали нашите хамалски услуги.

 

Защо да се доверите на нашите хамали?

Ние предлагаме качествени услуги на територията на град София вече повече от 20 години. Нашата фирма за преместване, товарен транспорт и хамалски услуги отговаря напълно на очакванията на клиентите и те ни търсят отново и отново. Животът е динамичен, а днес – повече от всякога. През целия ни богат опит, нашите професионални хамали са били поставяни пред какви ли не сложни ситуации и винаги са успявали да задоволят всички клиентски желания. Смеем да твърдим, че услугите ни са от най-високо ниво! А цените – такива, каквито със сигурност ще ви харесат. 

 

Кои са нашите основни цели?

 

Всеки клиент да остане максимално удовлетворен. Нашето мото е: „Клиентът трябва да бъде оставен доволен, за да може да използва услугите ни отново и отново.” Това означава, че нашите хамалски услуги са ориентирани най-вече към желанията на хората и ние не поставяме печалбата на първо място. Защото знаем, че ако го сторим, ако единствено печалбата е водещата сила, рано или късно такава фирма ще бъде изхвърлена от пазара. Вярваме, че ако един бизнес преследва дългосрочна печалба и стратегия, на първо място трябва да постави клиента. И го правим!

 

Бързина и коректност при изпълнение на поръчките. Само така можем да бъдем сигурни, че клиентът е останал доволен от услугите на нашите хамали.  

 

Удобно и лесно ценообразуване, като цените са съобразени тясно с нуждите на клиента. В зависимост от конкретиката на поръчката, на клиента ще бъде предложен вариант, който да му предостави най-справедливата и удобна цена.

 

Изграждане на дългосрочно партньорство. Ние работим така, че клиентите винаги са стимулирани да се върнат отново, когато пак изникне необходимост от помощ на професионални хамали.

 

Как се образуват нашите цени?

 

Фиксирана цена

Ние можем да ви предложим предварително фиксирана цена, след като направим безплатен оглед на мястото. Нашите хамали ще се свържат с вас, за да се запознаят с конкретната специфика и обема на работа. Това е чудесен вариант при цялостни премествания, обемни и нестандартни поръчки. След точното определяне на детайлите - де/монтаж, опаковане и опаковъчни материали ( кашони, чували, бързи гардероби и др. ), нужният ресурс от хамали и обем на товарния транспорт, ние ще ви предложим конкретна цена.

Цена на час 

Товарният транспорт и необходимият брой хамали се наемат на час, като се заплаща според изработеното време, но минимум два часа за всяко повикване. Вариантът е подходящ при премествания на малко мебели или бяла техника, вътрешни размествания, опаковъчни и монтажно-демонтажни дейности и други. Ценовата ни листа е изложена на страница цени. 

Предимствата на наемане на час са много. Например, имате възможност да задържите нашите хамали толкова време, колкото ви е необходимо - може да извикате хамали за конкретна работа, а в последствие да ги използвате да ви свършат и други дейности, докато са при вас на обекта. 

Корпоративни цени

Корпоративни цени на база дългосрочно сътрудничество или рамков  договор. Подходящ вариант при корпоративни клиенти, които често имат нужда от хамалски и транспортни услуги. За уточняване на точните параметри, потърсете среща с наш представител. 

Възможност за договорни взаимоотношения

Ние ви предлагаме възможност за договорни взаимоотношения и предотвратяване на рисковете от неточно и некоректно обслужване. Може да разчитате на ценови отстъпки при реализиране на определени обороти.

Независимо на кой от вариантите на работа с нас се спрете, може да бъдете сигурни, че ще Ви обслужим така, че да Ви спечелим дългосрочно. 

Ние разчитаме на Вас, затова даваме най-доброто от себе си.

Имате нужда от качествено преместване и надежден транспорт в България или Европа?

Специалистите на Корект ще Ви помогнат, за да получите най-доброто обслужване.

Заявете сега
Корект - преместване на дома и бизнеса TUV

КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ е сертифициран по ISO 9001, ISO 14001 и ISO 45001.

Вижте повече