0882 944 099 БЕЗПЛАТНО ЗАПИТВАНЕ

Хамали София - КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ: бързо, изгодно, коректно

Хамали в София – Без почивен ден!

 

Ние Ви благодарим, че сте се заинтересували от нашият сайт и нашата дейност. Вярваме, че можем да Ви предоставим най-високо ниво на обслужване на справедлива цена, съобразявайки се с Вашите нужди и желания.

Началото на самостоятелната ни дейност , като фирма за преместване, товарен транспорт и хамалски услуги е поставено преди повече от 20 години в град София. Това ни дава сигурността да заявим, че опитът ни в столицата е на най-високо ниво, тъй като през всичките тези години сме се сблъсквали с всякакви възможни ситуации.

 

ОСНОВНИ ЦЕЛИ

При предоставяне на транспортни и хамалски услуги на нашите клиенти КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ си поставя следните основни цели:

  • Максимална удовлетвореност на клиента – в своята 20-годишна практика в обслужването на клиенти сме следвали едно главно правило: „Клиентът трябва да бъде оставен доволен, за да може да използва услугите ни отново и отново.” Да удовлетвориш клиента не означава, че винаги си на печалба. Ние считаме, че ако поставиш на първо място печалбата, рано или късно ще бъдеш изхвърлен от пазара. Вярваме, че ако един бизнес преследва дългосрочна печалба и стратегия, на първо място трябва да постави клиента, а печалбата ще е фактор на неговата удовлетвореност.
  • Бързо и коректно изпълнение на поръчките – поръчките на клиентите ще бъдат изпълнени бързо и коректно. Само така ще бъдем сигурни, че клиентът е останал доволен.
  • Удобна и лесна за разбиране цена, съобразена с нуждите на клиента– цената за услугите ни по преместването ще бъде опростена максимално, така че да е лесна за работа и възприемане от клиента. В зависимост от конкретиката на поръчката, на клиента ще бъде предложен вариант, който да му предостави най-справедливата и удобна цена.
  • Дългосрочност на взаимоотношенията – ще се стремим така да работим, че да изградим едно дългосрочно партньорство, което да е от полза за всички страни.

 

ВАРИАНТИ НА ЦЕНООБРАЗУВАНЕ

  • Предварително фиксирана, твърда цена – Прави се след предварителен, безплатен оглед намясто, където наш служител се запознава с обема и спецификата на преместването. Подходящ вариант при цялостни премествания, обемни и сложни поръчки, нестандартни случаи и други.

ПРЕДИМСТВА: Предварителна яснота за разходите; Възможност за визуален контакт с наш служител и избягване на вероятността на обекта ви да се появи некоректен партньор; Точно определяне на детайлите – де/монтаж, опаковане и опаковъчни материали ( кашони, чували, бързи гардероби и др. ); Нужният ресурс от хамали и обем на товарния транспорт.

  •   Цена на час. Хамалите и товарният транспорт се наемат на час, като се заплаща според изработеното време, но минимум два часа за всяко повикване. Вариантът е подходящ при премествания на малко мебели или бяла техника, вътрешни размествания, опаковъчни и монтажно-демонтажни дейности и други. Ценовата ни листа е изложена на страница цени.

ПРЕДИМСТВА: Не е необходим предварителен оглед; Може да се реагира на момента; Имате възможност да задържите работниците за толкова време, колкото ви е необходимо; Може да извикате хамали за една работа, а в последствие да ги използвате да Ви свършат и други дейности, докато са при Вас на обекта.

  • Корпоративни цени на база дългосрочно сътрудничество или рамков  договор. Подходящ вариант при корпоративни клиенти, които често имат нужда от хамалски и транспортни услуги. За уточняване на точните параметри, потърсете среща с наш представител.

ПРЕДИМСТВА: Сигурност и дългосрочни ангажименти. Вие се ползвате с предимство при спешни случаи. Възможност за договорни взаимоотношения и предварително изчистване на рисковете от неточно и некоректно обслужване. Ценови отстъпки при реализиране на определени обороти.

Независимо на кой от вариантите на работа с нас се спрете, може да бъдете сигурни, че ще Ви обслужим така, че да Ви спечелим дългосрочно. Ние разчитаме на Вас, затова даваме най-доброто от себе си.

Имате нужда от качествено преместване и надежден транспорт в България или Европа?

Специалистите на Корект ще Ви помогнат, за да получите най-доброто обслужване.

Заявете сега
Корект - преместване на дома и бизнеса TUV

КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ е сертифициран по ISO 9001, ISO 14001 и ISO 45001.

Вижте повече