0882 944 099 БЕЗПЛАТНО ЗАПИТВАНЕ

Преместване на прецизна техника | КОРЕКТ - ПРЕМЕСТВАНЕ

Има различни видове бизнес начинания - чисто интелектуални, чисто търговски, но и има специфични начинания, чиято предлагана услуга, изисква специфични качества, но и специфична техника за извършването й. Копирни центрове, печатници, изчислителни центрове, офиси и други.

 

Вашият бизнес е точно такъв - гравитира около прецизното ползване на скъпа и важна машина или техника. И когато дойде време вие да преместите дейността си на по-просторно или удобно място, идва времето и да помислите как точно ще преместите най-важното от бизнеса си. Имаме отговор за вас, защото ние от Корект Преместване ООД предлагаме специално съобразена услуга с всякаква скъпа, обемна и най-вече изключително важна техника. Услугата ни по преместване на специфична техника ви гарантира спокойствие, защото опитът и отдадения ни персонал ще преместят вашата техника неусетно.

 

Но как гарантираме спокойствието ви?

 

Първо, получавате застраховка “Професионална отговорност на превозвача”, което ще рече, че всякакви щети, направени при преместването, ще бъдат покрити от нас. Разбира се, за да се възползвате от застраховката, трябва да представите документ, отговарящ на стойността й.

 

Второ, за да сте сигурни, че няма да ползвате застраховката, ви гарантираме първокласно опаковане и подсигуряване на вашата техника от нас. Искаме да ви напомним, преди да дойде моментът ние да опаковаме и преместим вашата техника, да се свържете с вещо лице и да попитате дали има вътрешни елементи, които трябва допълнително да се подсигурят при преместване.

 

Трето, имаме опит от 20 години в преместването на жилища, офиси и всякакъв вид хамалски услуги. По-голямата част от нашите служители са с над 10-годишен опит, както и са физически подготвени за всякакви предизвикателства в преместването. Също така, ползваме единствено най-качествената техника, като сертифицирани колани с издръжливост до 3500 кг, модифицирани камиони с падащ борд, както и камиони с кран, ако все пак, вашата прецизна техника се намира на висок етаж. Ще преместим всичко за вас, стига да имаме цялата ни нужна информация за техниката и заобикалящата я среда.

 

Свържете се с нас за безплатна консултация на място. Този момент от услугата ни е изключително важен за нас, тъй като, колкото по-наясно сме какво и как трябва да преместим, толкова по-подготвени ще дойдем за самото преместване. Най-вече трябва да разберем колко тежи вашата прецизна машина, за да подготвим адекватен екип, който да я премести лесно - държим на този аспект, тъй като за всеки 100 кг, ние добавяме по още един служител, за да сме сигурни, че няма да срещнем форсмажорни обстоятелства.

 

Пишете ни или се обадете, за да обсъдим вашето преместване сега.

Имате нужда от качествено преместване и надежден транспорт в България или Европа?

Специалистите на Корект ще Ви помогнат, за да получите най-доброто обслужване.

Заявете сега
Корект - преместване на дома и бизнеса TUV

КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ е сертифициран по ISO 9001, ISO 14001 и ISO 45001.

Вижте повече