0882 944 099 БЕЗПЛАТНО ЗАПИТВАНЕ

Преместване на дома - бързо, изгодно, коректно

Преместването в ново жилище може да бъде стресиращо и свързано с редица проблеми. Ето защо ние от фирма КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ Ви предлагаме набор от професионални услуги, с които да улесним максимално този процес за Вас.

 

Това са стъпките, които гарантират удобство при Вашето преместване:

 

Свържете се с нас няколко дни преди самото пренасяне

В предварителния разговор се уточнява дали искате да ви помогнем с опаковането или само с пренасянето на Вашите мебели и вещи. Уговаря се ден и час за предварителен оглед на мястото, от което ще се изнасяте и по възможност на това, в което ще се нанасяте.

 

Предварителен и безплатен оглед на жилищата

При среща с наш служител се уговарят и уточняват всички подробности относно преместването. Взимат се предвид всички особености на жилищните сгради, като ползване на асансьор, взимане на мерки на врати, стълбища и др., защото те са от значение при преместването. Желаем да бъдете спокойни, че вещите Ви са в добри ръце и нищо няма да бъде счупено или изгубено.

 

Офериране на избраната от Вас услуга

 

Опаковане на мебелите и вещите

Чупливите предмети опаковаме със специални материали. Поставяме етикети на всеки кашон, за да знаете кое къде се намира. Разглобяваме мебелите, пакетираме частите, така че да са лесни за сглобяване. Подхождаме с особено внимание и професионализъм към всяка Ваша вещ!Товарене и пренос

При предварителния оглед сме преценили какво превозно средство ни е необходимо. Целта е с минимум курсове, бързо и без да позволяваме на трафика или липсата на места за паркиране да ни изненадат, да пренесем всички Ваши мебели и вещи в новото жилище. Ако имате претенции към това в какъв ред да се изнесат вещите, спазваме изискванията Ви. Посетете секция “Транспорт” или ни се обадете за повече информация.

 

Монтаж на мебели

Възползвайте се от услугите на професионалистите от КОРЕКТ-ПРЕМЕСТВАНЕ ООД, които бързо ще сглобят Вашите мебели и ще Ви помогнат с подредбата на всички тежки и/или неудобни за носене вещи. Услугата се предоставя по изрично желание на клиента. Прочетете повече информация за нея в секция „Монтаж и демонтаж на мебели”.

 

Подписване на приемо-предавателен протокол

При подписването на приемо-предавателен протокол можете да запишете  евентуални забележки и коментари. Така ни помагате да поддържаме винаги високо качество на нашите услуги, да ги развиваме и подобряваме.

 

Използване на част от услугите

Фирма КОРЕКТ-ПРЕМЕСТВАНЕ ООД предоставя пълната гама от услуги, свързани с преместването от един дом в друг, но Вие можете да използвате и само част от тях - тези, които са Ви необходими. Готови сме да Ви помогнем както със съвети за опаковане, пренасяне, демонтиране и монтиране на мебели, така и с извършване на самата услуга.

За повече информация - свържете се с нас на 0700 1 44 85! Ние ще се погрижим за всичко останало.

Имате нужда от качествено преместване и надежден транспорт в България или Европа?

Специалистите на Корект ще Ви помогнат, за да получите най-доброто обслужване.

Заявете сега
Корект - преместване на дома и бизнеса TUV

КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ е сертифициран по ISO 9001, ISO 14001 и ISO 45001.

Вижте повече