0882 944 099 БЕЗПЛАТНО ЗАПИТВАНЕ

Монтаж и демонтаж на мебели за дома и офиса

Ако искате да се преместите в ново жилище, нов офис или просто сте решили да подмените старите мебели с нови, ако се безпокоите как ще се справите с тяхното монтиране и демонтиране без да ги повредите, то най-правилното решение е да се обърнете към нас!

 

Запазване на външния вид и целостта на мебелите

Ние знаем, че някои мебели са сглобяеми и изглежда лесно да ги монтирате в новия си дом или офис, но това съвсем не е така. Ако сами се заемете с тази задача, Вие можете да надраскате или олющите повърхностите или да повредите някоя част от мебелите при разглобяването и сглобяването им. Ние от “КОРЕКТ-ПРЕМЕСТВАНЕ“ можем да ги сглобим вместо Вас и да Ви спестим ценно време и излишни главоболия.

 

Екип

Разполагаме с добре обучен екип от специалисти с дългогодишен опит, които подхождат с голямо внимание към всеки детайл. Нашите професионалисти бързо и лесно ще демонтират старите Ви мебели. Те ще монтират и новите, за да превърнат Вашето жилище в дом.

Имаме на разположение и всички необходими инструменти и техника, за да се справим с лекота с разглобяването и сглобяването на Вашите мебели като ги съхраним изцяло.

„КОРЕКТ-ПРЕМЕСТВАНЕ“ се стреми да задоволи всички Ваши потребности, свързани с монтажа и демонтажа на старите или новите Ви мебели и да отговори на големите Ви очаквания. С нас може да бъдете уверени, че мебелите Ви са в сигурни ръце.

Гарантираме Ви високо качество, бързина, прецизност и професионализъм.

 

Допълнителни услуги:

Опаковане и разопаковане

Освен с демонтажа и монтажа на мебели, ние можем да се заемем и с опаковането и разопаковането им. За целта разполагаме с подходящи опаковъчни материали за максимално съхранение на Вашите вещи.

Предлагаме бързо и ефективно преместване на Вашите вещи, както и подреждането им в зависимост от Вашите изисквания.

Свържете се с нас за подробности и оферти. Организирайте бързо, лесно и сигурно обзавеждането на жилището или офиса. Изберете нас и заложете на високото качество в монтажа и демонтажа на мебели.

Имате нужда от качествено преместване и надежден транспорт в България или Европа?

Специалистите на Корект ще Ви помогнат, за да получите най-доброто обслужване.

Заявете сега
Корект - преместване на дома и бизнеса TUV

КОРЕКТ ПРЕМЕСТВАНЕ е сертифициран по ISO 9001, ISO 14001 и ISO 45001.

Вижте повече