Монтаж демонтаж на мебели

Монтаж демонтаж на мебели

Монтаж и демонтаж на мебели

Ако искате да се преместите в ново жилище, нов офис или просто сте решили да подмените старите мебели с нови, ако се безпокоите как ще се справите с тяхното монтиране и демонтиране без да ги повредите, то най-правилното решение е да се обърнете към нас!

Създадена през 1998 г., фирма „Хамали Корект“ се утвърди като едно от водещите имена в областта на монтажа и демонтажа на мебели.

Ние знаем, че някои мебели са сглобяеми и изглежда лесно да ги монтирате в новия Ви дом или офис, но това съвсем не е така. Ако сами се заемете с тази задача, Вие можете да надраскате или олющите повърхностите или да повредите някоя част от мебелите при разглобяването и сглобяването им.

Ние от „Хамали Корект“ можем да направим това вместо Вас и да Ви стестим ценно време и излишни главоболия.

Разполагаме с добре обучен екип от специалисти с дългогодишен опит, който подхожда с голямо внимание към всеки детайл. Нашите професионалисти бързо и лесно ще демонтират старите Ви мебели. Те ще монтират и новите, за да превърнат Вашето жилище в истински дом.

Имаме на разположение и всички необходими инструменти и техника, за да се справим с лекота с разглобяването и сглобяването на Вашите мебели като ги съхраним изцяло.

„Хамали Корект“ се стреми да задоволи всички Ваши потребности, свързани с монтажа и демонтажа на старите или новите Ви мебели и да отговори на големите Ви очаквания. С нас може да бъдете уверени, че мебелите Ви са в сигурни ръце.

Гарантираме Ви високо качество, бързина, прецизност и професионализъм.

Допълнителни услуги:

Освен с демонтажа и монтажа на мебели, ние можем да се заемем и с опаковането и разопаковането им. За целта разполагаме с подходящи опаковъчни материали за максимално съхранение на Вашите вещи.

Предлагаме бързо и ефективно преместване на Вашите вещи, както и подреждането им в зависимост от Вашите изисквания.

Свържете се с нас за подробности и оферти. Организарайте бързо, лесно и сигурно обзавеждането на жилището или офиса. Изберете нас и заложете на високото качество в монтажа и демонтажа на мебели.

This website uses "Cookies" to improve your experience.